fbpx
Uncategorized Любопитно

5 Оригинални идеи за 14 Февруари – празнувайте с вино и много любов!

5 Оригинални идеи за 14 Февруари – празнувайте с вино и много любов

Наближава 14 февруари – денят на любовта и виното! Ще го отпразнувате ли с любимия човек? А помислихте ли за оригинална изненада за празника? Ето го и нашето предложение – дайте си обещание един на друг за невероятно и запомнящо се изживяване и си изберете една от следните идеи:

1 „Не знам къде ще отидем на 14 февруари, но ти обещавам, че няма да е скучно!“

Именно с това обещание трябва да започнем, ако искаме този ден да се превърне в празник. За целта трябва предварително да се информирате за мястото, което ще посетите – какви атракциони предлага, има ли интересни забележителности или ивенти, които да посетите, кои са най-добрите ресторанти и т.н. Затова ви е нужен Чичко Google или просто да се обадите в хотела за повече информация. Така денят на влюбените ще се превърне в истински празник!

А ако разполагате само с един ден, за да направите изненада на любимия, нашето предложение е да купите билети за някое събитие – например театър, мюзикъл, концерт, Stand up comedy, вечеря в ресторант със специална програма за вечерта или……БЪДЕТЕ ОЩЕ ПО КРЕАТИВНИ! Пригответе празнична вечеря вкъщи, вземете костюми назаем и вечеряйте тържествено в друга ЕПОХА и друго МЯСТО!

Приготви незабравима празнична вечеря за любимия

2 „Щастието е в това да пътуваш, колкото можеш повече!“

Затова и този 14 февруари, независимо дали ще го празнувате като Свети Валентин, Трифон Зарезан или и двете, просто грабнете този повод, за да пътувате. Петък е! Вземете си един ден отпуска и тръгнете още в четвъртък вечерта! Така ще имате три нощувки и два пълни дни за вашата почивка. Побързайте и планирайте още сега денят на виното и любовта!

3 „В гората няма wi-fi връзка, но ти обещавам, че ще открием по-добър контакт!“

Сигурно някои от вас вече се усмихнаха многозначително, но…не  е това, което си мислите J Или може би е! Едно е сигурно, без wi-fi връзка, вие наистина ще може да си обърнете внимание един на друг по всякакъв начин! Така, че ако сте в началото на връзката с любимия човек и още се опознавате, това е идеалната почивка.

Потърсете някоя планинска дестинация, но не твърде комерсиална, разбира се, или отидете до някое погранично селце (например село Арда и комплекс Извор – горещо го препоръчваме!) и се насладете един на друг на 14 февруари с хубаво вино, шоколад………..и още нещо по вкуса на вашето  въображение! Изживейте празника незабравимо и като Свети Валентин, и като Трифон Зарезан!

4 „Не е заради дестинацията, а просто за да пътуваме някъде заедно!“

Just a Trip with you, my Love! Това е едно специално предложение за любителите на пътешествия, за които крайната цел не е от значение, те преследват само усещането за нея. Макар и за кратко, набележете няколко дестинации, за да отпразнувате 14 февруари и се качвайте в колата, или във влака! Знаете ли за теснолинейката, която минава през Велинград и  Добринище? Няма по-романтичен трип за Деня на влюбените!

5 „Поне веднъж в годината, да посетим място, на което не сме били преди!“

За тези, които вече са планирали екзотичната си почивка за празника на любовта и виното и са се подготвили със скъп самолетен билет, желаем хубаво време и невероятни емоции! Но за тези, които не са го направили, не се притеснявайте! Сигурни сме, че дори и да сте посетили всичките ни съседни държави, все е останал някой град, в който не сте били и за който няма да ви е необходима изключителна предварителна резервация. Ето я къде е Сърбия, или Македония – близки и гостоприемни! Поемете на път заедно с любимия човек и нека вино да се лей!

А другото ни предложение е просто да разгледате нашия сайт и да си изберете дестинация за разходка, която не сте посещавали до сега. Сигурни сме, че има с какво да ви изненадаме!

Република Северна Македония

И за финал, където и да отидете, важно е само да си носите хубавото настроение, да не делите  празниците на български и чужди, а да празнувате живота с любимия човек, и то не само на 14 февруари!

HAVE A LOVELY SPECIAL DAY!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.